Testimonials

Testimonials-banner

Groepstraining Adem- en Ontspanningstraining
“Vrijer gevoel op de keel en borst.”
“Ademritme trager, adembeweging in buik en borst, schouderbladen iets uit elkaar.”
“Meer gecentreerd, warme handen, verfijnder voelen, meer ontspanning in  schouders.”
“Benen zwaarder, voel moeheid.”
“Mooie afwisseling theorie en praktijk.
“Speelse onderdelen spraken mij aan.”
“Lessen als prettig ervaren, erg interessant. “Doordenkers.”
“Het voorlezen van de tekst gaf inzicht hoe gespannen mijn adem is. Veel gehad aan de ademoefeningen. 

Groepslessen Okido Yoga, Adem en Ontspanning
“Ik leer preciezer voelen en wat het effect is van ademhaling op bewegingen en spanning. Ik herken spanning sneller en slaag er soms in door een andere ademhaling de spanning te verminderen.”
“Mijn ademhaling is in het algemeen rustiger geworden en daardoor ben ik meer ontspannen. Voor mij is dat een grote stap.”
“Ik voelde me heerlijk ontspannen en rustig na elke les! Je lessen geven aan iedereen de ruimte – je werkt heel precies en ik denk dat dat ook bij je past.”
“Nog bedankt voor de les van gisteren; ik heb het heel fijn gevonden. Je hebt een prettige sfeer van vertrouwen uitgestraald , waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.”

Individuele sessies Adem- en Ontspanningstraining
“ AOT sessies hebben mij de gelegenheid gegeven weer te kunnen ontspannen, en dit ook thuis en op mijn werk verder door te zetten. Gecombineerd met yoga waren ze zeer effectief en ik doe bepaalde oefeningen nog steeds zelf elke week. Lucia heeft mij de ‘tools’ gegeven (om kracht uit mijzelf te halen) om in stressvolle situaties kalm te blijven, en hierdoor mijn lichaam minder te belasten.”

“Vroeger was ik geen staander: ik kon niet lang staan vanwege duizeligheid. Dankzij de subtiele oefeningen uit de Adem- en Ontspanningstraining die Lucia gaf, is dit overgegaan. Sinds een aantal jaren volg ik yogalessen bij Lucia. Zij past de oefeningen aan de conditie van onze 60 plus groep aan. Elke week komen wij opgefrist uit de les die een combinatie is van adem- en ontspanningstraining en yoga.” Beatrijs, 63 jaar, musicus. 

Finger-Hand Yoga / reflexzone massage
“Ik bedank jou hartelijk voor je behandeling aan de hand. Naar mijn mening kwam je vlot tot de knelpunten van mijn gestel.”
“De Do-in les van Lucien is een geweldige “opwarming”. Het is heel gevarieerd en door zijn rustige uitstraling ben je al heel ontspannen als je aan jouw deel begint. Het is extra fijn, en luxe om de introductie en de les van 2 verschillende mensen te krijgen. Jullie werken heel goed samen en dat is erg leuk om te zien.”
“Ik vond het een heel fijne middag; zoveel soepeler voelde m’n bekken aan!”
“Het effect van een oefening voor en na de Finger-Hand Yoga was duidelijk”.
“Ik vond het een fijne leerzame avond. Ik ben nu al meer mobiliteit in mijn vingers aan het brengen en heb het gevoel dat ik soepeler ben”.